DVD Petrovaradin

Decembar u DVD-u Petrovaradin

Poslednji mesec 2016. godine odaje pravu sliku kvalitetnog rada u DVD-u Petrovaradin. Kao i cela godina decembar je bio isto tako užurban, radan, i pun dobrih ideja. Počelo je sa već tradicionalnim kvizom vatrogasnog podmladka “Mali Vatrogasac”. Ovaj put smo učestvovali sa 10 takmičara koji su ostvarili dobre razultate.

IMG_20161203_103242[1]

Nastavilo se sa takmičenjem u sklapanju i rasklapanju vatrogasnih aparat “Majstor Vatrogasac” održanom ponovo u vatrogasnom domu u Petrovaradinu 18.12.2016. godine, gde smo učestvovali sa tri takmičara i jednim sudijom. Ostvarili smo odlične rezultate. Ševo Stevan osvojio je prvo mesto, Sić Igor drugo mesto, a Lodi Nemanja četrvrto mesto, dok je Cikota Goran bio sudija.

Istog dana u večernjim časovima održana je prva donatorska izložba likovnih radova pod nazivom “Mali vatrogasci s ljubavlju”. Izložbu su osmislili članovi vatrogasnog podmlatka sa svojim trenerima, a cilj izložbe je bio da se skupe sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića socijalno ugroženoj deci Petrovaradina. Akcija je bila vrlo uspešna i od sakupljenih sredstava kupljeno je 56 novogodišnjih paketića.

sajt 2 Sajt

Već sledećeg dana 19.12.2016. godine DVD Petrovaradin ponovo organizuje podelu novogodišnjih paketića za decu svojih čalnova i za članove vatrogasnog podmladka. Uz druženje sa animatorkom Jecom Perecom i Deda Mrazom podeljeno je 72 paketića.

Sajt 2 Sajt

Na samom kraju godine 30.12. sprovedena je i najbolja ideja. Organizovan je nastavak akcije “Mali vatrogasci s ljubavlju” ovaj put nazvane “Deda mraz vatrogasac”. Ideja ove akcije je bila da Deda Mraz, njegovi pomoćnici i verni irvas Rudolf ide sa vatrogasnim vozilom po Petrovaradinu i deli paketiće.

Za sajt 2 Za sajt

Kao i sve prethodne i ova akcija je uspešno završena, i tako je kalendarska 2016. godina privedena kraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *